Wie zijn wij  ?

De dierenartsen.
Johan Nackaerts

Geassocieerde dierenarts.  Dr. in de diergeneeskunde R.U.Gent, oprichter en zaakvoerder van dierenkliniek Kruisbos.  Voordien zelfstandige praktijk gezelschapsdieren te Rotselaar.  Staat in voor de chirurgie (weke delen, eerste- en tweedelijns) en voor de medische beeldvorming (Rx, echo, endoscopie).  Volgde en volgt verschillende bijscholingen en opleidingen.
Katrien Bomans
 
Geassocieerde dierenarts.  Afgestudeerd als dierenarts aan de R.U.Gent in 2004 met grote onderscheiding en onmiddellijk aan de slag gegaan in dierenkliniek Kruisbos.  Sinds 2007 volgde ze verschillende opleidingen in binnen- en buitenland om zich verder bij te scholen in orthopedie en medische beeldvorming.  In Kruisbos staat zij, naast de eerstelijnsdiergeneeskunde, in voor de mankheidsonderzoeken en orthopedische operaties zoals kruisbandrupturen, patellaluxaties, fracturen, enz. (tweedelijns).

Katelijne Verstappen 

Afgestudeerd aan de R.U.Gent in 1982 en in datzelfde jaar een praktijk kleine huisdieren gestart te Wezemaal.  
Medeoprichter van Kruisbos in 2003 en mede-zaakvoerder tot juli 2014. Werkt nu als dierenarts algemene diergeneeskunde.

Frederik Maddens

Afgestudeerd aan de R.U.Gent als master in de diergeneeskunde met onderscheiding in 2007. Heeft zich vooral toegelegd op de inwendige ziekten en weke delen chirurgie. Hij heeft een bijzondere interesse in de oncologie.  
Heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken en bekommert zich sinds juni 2016 om de patiŽnten in dierenkliniek Kruisbos.

Lore Desagher
Afgestudeerd met onderscheiding aan R.U. Gent in juni 2013 en na een korte werkperiode in Belgie verhuisd naar Tanzania om daar ervaring op te doen. Na 3 jaar verhuisde ze terug naar BelgiŽ om voltijds aan de slag te gaan in Kruisbos vanaf juni 2017. Ze vervoegt daarbij het team en zet zich in voor de eerstelijnsdiergeneeskunde. 
Ellen Festjens
 
Afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren aan de UGent in 2015. 
Na 2 jaar gewerkt te hebben in een dierenartsenpraktijk, is ze hier in Kruisbos begonnen en zet zich in voor de eerstelijnsdiergeneeskunde. Speciale interesses zijn tandheelkunde, interne geneeskunde en weke delen chirurgie. 

Goedele Slowack
 
Afgestudeerd in 2017 aan de UGent. Ze is meteen in enkele praktijken kunnen starten maar uiteindelijk bij Kruisbos terecht gekomen. Ze staat vooral in voor de eerstelijnsgeneeskunde en heeft een speciale interesse in de weke delen chirurgie, de cardiologie en knaagdieren. 
De tweedelijnsdierenartsen.
Natalie Van Hoe

Dierenarts Van Hoe heeft nadat ze afgestudeerd was met grote onderscheiding in 1998 een opleiding dermatologie gevolgd te Utrecht. Hierna werd ze gedurende 5jaar assistent dermatologie bij Dr Prof Declercq aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Ze volgde een intensieve opleiding van dermatologie van 3 jaar op de Europese school te Wenen. Jaarlijks volgt ze meerdere Europese congressen. Ze is auteur en co-auteur van enkele wetenschappelijke artikels en heeft al meermaals als gastspreker opgetreden. Dierenarts Van Hoe is dan ook met haar 20 jaar ervaring in dermatologie op 4 verschillende plaatsen in Vlaanderen actief als doorverwijsdierenarts voor dermatologie .
Stéphane Albers

Afgestudeerd in 1982 aan R.U.Gent.  Zelfstandige praktijk opgericht in datzelfde jaar in Berchem (Antwerpen).Vanaf 1986 toegelegd op de cardiologie van gezelschapsdieren via bijscholing in binnen en buitenland, training R.U.Utrecht, ESAVS cardiologie I Ė IV, enz.. In 1992 aan de wieg van de Werkgroep Thorax SAVAB Flanders, waarvan voorzitter gedurende 10 jaar.  Momenteel nog steeds eerste- en tweedelijnspraktijk, en ook verbonden aan verschillende centra in Vlaanderen voor cardiologische patiŽnten, intern en doorverwezen.

Peter De Roeck

Wat in 1983 begon als een bijzondere interesse, groeide door de jaren heen tot een voltijdse verwijspraktijk voor Orthopedie en Neurochirurgie.
Het kiezen voor een specifieke tak binnen de chirurgie maakte het ook mogelijk me hierin te verdiepen en een volledig aanbod te kunnen geven, protheses inclusief.
Gerlinde Janssens

Afgestudeerd aan de R.U.Gent in 1981.  Behaalde Certificate in Veterinary Ophthalmology in United Kingdom in 1992.  Volgde Biannual William Magrane Basic Science Course in Veterinary and Comparative Ophthalmology in North Carolina, USA in 2000.  Zij doet enkel oftalmologie. Werkt met 3 collega's en 1 assistente samen in haar dierenartsenpraktijk Kleidal te Hemiksem.  Daarnaast doet ze ook oogonderzoeken en oogchirurgies in verschillende praktijken en klinieken in Vlaanderen.  Ook voor het erfelijk oogonderzoek met verkrijgen van een ECVO certificaat kan u bij haar terecht. Zij heeft een bijzondere interesse in cataract-chirurgie bij honden, oogafwijkingen bij knaagdieren, konijnen en roofvogels. 

Nelly Mols

Afgestudeerd aan de R.U.Gent in 1994 met grote onderscheiding.  Ze startte een eigen praktijk en daarna een kliniek in Beerse.  Na stopzetten van die samenwerking kreeg ze de kans om in meerdere praktijken en klinieken uitgebreid ervaring op te doen.  In dierenkliniek Kruisbos is zij gestart op 02/05/2014 en is haar 20-jarige ervaring zeker welkom.  In 2002 haalde ze na een 3-jarige opleiding aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke de titel Vakdierenarts Kleine Huisdieren.  Ze behaalde de Boehriger Ingelhemprijs met haar eindwerk over emergency & critical care.  Daarna kon ze gedurende een jaar, 1 dag per week stage lopen op de dienst neurologie onder leiding van Prof. L. Van Ham.  Haar stokpaardjes zijn inwendige ziekten, neurologie, oncologie en spoed en intensieve zorgen.  Bijscholen, nationaal en internationaal is een must en occasioneel wordt ze zelf als spreker gevraagd.  Ze draagt het Blauwe Hond project een warm hart toe (= ter preventie van hondenbeten bij kinderen en is bestuurslid van SAVAB-Flanders (= Small Animal Veterinary Association of Belgium).
De assistentes.
Sofie Geens

Afgestudeerd aan de KHLeuven in 2003 als marketing assistent.  Na enkele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, bracht haar passie voor dieren haar in april 2008 naar Kruisbos.  Als assistent staat ze in voor het onthaal van klant en dier, maken van afspraken, verkopen van voeding en medicatie, assisteren van de dierenartsen en het mooi op orde houden van de kliniek.  Als dieren moeten blijven logeren, helpt ze het hen zo aangenaam mogelijk te maken; ze verzorgt hen alsof het haar eigen dieren waren met veel liefde en aandacht.  Ze volgt regelmatig bijscholingen over voeding en verzorging.

Hanne Van Dessel 


Afgestudeerd aan KHK te Geel in 2009 als dierenartsassistente, begon ze onmiddellijk te werken in dierenkliniek Kruisbos. Ze staat vooral in voor het verzorgen van de gehospitaliseerde patiŽnten, assisteren van de dierenartsen, het maken van afspraken, geven van voedingsadvies, proper houden van de kliniek, ontvangst aan de balie, enz. Regelmatig volgt ze bijscholingen over dierenvoeding, nieuwe producten...


Chelsea Vanderelst
Afgestudeerd aan de Thomas More hogeschool te Geel in 2017 als dierenartsassitente. Ze is meteen aan de slag gegaan in Dierenkliniek Kruisbos. Ze staat voornamelijk in voor het maken van afspraken, het ontvangen van klanten, het verzorgen van gehospitaliseerde patiŽnten, het proper houden van de kliniek,... 
Robin Broeckaert
Afgestudeerd in 2018 aan de Hogeschool Gent in de richting Agro- en biotechnologie: Dierenzorg. Na haar studies met een stage in een dierenartsenpraktijk en in het Natuurhulpcentrum Opglabbeek is ze hier meteen aan de slag gegaan in Kruisbos.
  DIERENKLINIEK KRUISBOS                                       Tel.  016 44 42 87